Treningskamp mot Drammen Bandy

Treningskamp-DRAMMEN-MIF
Årets femte treningskamp ble spilt på lørdag ettermiddag mot Drammen Bandy Elite. På grunn av lett regn og varm temperatur, var det en umulig oppgave å skape perfekte forhold, men vi gir ros til banemannskapet på Konnerud som klarte å skape så gode forhold som mulig, under omstendighetene. MIF stilte uten Bendik Sørensen og Robin Cras, men var lystne på å revansjere tapet for Drammen i Vikingskipet. Det er allikevel Drammen som er påskrudd i kampens første omgang og det er ingen tvil om de hvitkledde går mest på skøyter og spiller med mest trykk. MIF forsvarer seg godt, men det er fullt fortjent at drammenserne tar ledelsen et stykke ut i omgangen. MIF svarer relativt raskt og det er keeper William Falch som kaster Mads Hansen igjennom. Hansen tar ned ballen elegant og gjør ingen feil alene mot keeper. Drammen skulle derimot svare før pause, og leder fortjent 2-1 etter halvspilt kamp. Trenerteamet gir sine disipler en liten oppstrammer i pausen, og alle er enige om at intensiteten er alt for lav. Dette skulle hjelpe.

2. omgang er ikke fryktelig gammel før Alexander Cras (bildet) drar seg igjennom og avslutter kontant nede i hjørnet. En veldig flott prestasjon av eldste Cras. Isen er betydelig raskere etter hvilen, og Drammen har ikke tenkt å gi seg. Bare minutter etter utligningen går Drammen igjen opp i ledelsen, etter retur på corner. 3-2 til gutta fra Marienlyst. Kampen er mye mer åpen og MIF har fått opp tempo. Det skapes mye mer fra de brune og Alexander Serov vil være med på moroa. Serov er en målskytter og gjør det han kan aller best. Utligningen sitter etter et tungt og velplassert skudd. Lagene er igjen like langt. Etter dette begynner forholdene å prege kampen i større grad og det blir et litt rotete matchbilde. Drammen går opp i ledelsen igjen på et frislag, men MIF utligner igjen når Patrik Holm styrer inn kula på lekkert vis. Kampene ebber ut på stillingen 4-4. Vi konkluderer med at 2. omgang er bedre enn 1. omgang, og at vi fremdeles har noen ting å jobbe med. både med tanke på kvalitet og intensitet. Vi takker et godt Drammen Bandy for kampen og gleder oss til tøffe bataljer til vinteren!